tinatarnoff.typepad.com > Changing Faces - self portraits

Tina 7
Tina 11
Tina 14
Tina 1
Tina 3
Tina 4
Tina 5
Tina 10
Tina 6
Tina 9
Tina 15
Tina 2
Tina 12
Tina 8
Tina 13
Tina 16
Changing Faces, mixed media painting by Tina Tarnoff